The Fact About su kaçağı tespit That No One Is Suggesting

Wiki Article

banyomun tavanında sarı-siyah küfileümsü bir kabarma ile beraber damlatma problemim mevcut. Üst kat komşuma durumu dile getirdiğimde kendilerinden kaynaklanmadığını ve banyo-tuvaletlerinde onarım yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Problemin daha üst katlardan veyahut havalandırma boşluğundaki pis su giderlerinden kaynaklanabileceğini iddia ediyorlar.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması adına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Eskiden günleri alan bu işlem hem çAlright uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Tamir edilmeyen su tesisatçısı duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat su kaçağı tespiti firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

İşinin ehli bir ustaydı. Titiz çalıştı ve Gayet temiz bir iş yaptı. Sorun giderildi ve tamiratını su tesisatçısı yaptı herkese tavsiye ederim

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan gardenım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin su kaçak tespiti gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Fayans aralarında bulunan derzler bitti ise buralardan alt kata su kaçak tespiti su sızıntısı olabilir evde bu durumuda kontrol edebilirsiniz.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page